RAWAT RABUN DAN SILAU

 

 

Kini anda tak perlu risau lagi dengan THERAPY EYEWEAR anda boleh kurangkan masalah rabun jauh, dekat dan silau yg selama ini membuatkan anda tidak selesa untuk melakukan aktiviti harian anda!


====================================================================
HARGA BIASA RM78.80, kini diskaun 25% dijangka sehingga 31 MAC 2013!
BERMINAT?

 
Anda akan mendapat harga RM60  SEMENANJUNG atau RM65 untuk SABAH & SARAWAK, sekiranya anda order melalui sms kepada iaitu:


   sms PMR  dan hantar ke  016 6274307 


 
* penghantaran: RM5 (Semenanjung)/RM10 (Sabah Sarawak)

 ========================================
 
CARA PEMAKAIAN:
Pakai sekurang2nya 10-15 minit sehari, pakai semasa membaca, menulis, mengadap laptop,  menonton televisyen dll (mengikut kerabunan dan keselesaan mata anda)

Jika rabun jauh: pakai untuk FOKUS objek yang jauh.
Jika rabun dekat: pakai untuk FOKUS objek yang dekat.
 


  ----TESTIMONI 1----
Penulis terkenal Jerry D Gray, dalam bukunya ' Rasulullah is My Doctor " ada disebutkan tentang cermin mata seperti ini dapat membantu mengurangkan rabun.

Beliau sendiri telah menggunakannya bagi mengurangkan rabun mata beliau sehingga tidak perlu lagi menggunakan cermin mata. Wallahu ta'ala a'lam - Kredit kepada Tuan Raisul Fadhla.----TESTIMONI 2----
" Saya dah cuba 3 minggu, memang berkasan. Dari 250 power saya berkurang menjadi 200. Alhamdulillah " - Pn. Yanti Angah----TESTIMONI 3----
" Bila pakai spek rawat rabun Ibnusina boleh baca tulisan di Tablet Tab walau tanpa guna spek power 1000 saya, syukur pada Allah " - Pn. Faridah Abdul Mutalib ========================================


Yang penting usaha, gunakan alternatif yg anda, jgn menyerah kalah pada rabun, ingatlah tuhan tidak menjadikan kita rabun dgn begitu saja, ada sebabnya dan penyebabnya, dan kita seharusnya berusaha mencari penyelesaiaanya !

 

 

 


 


 

Comments