SPEK MATA KURANGKAN RABUN

KURANGKAN RABUN JAUH, DEKAT DAN SILAU ANDA !!


TESTIMONI 1
Penulis terkenal Jerry D Gray, dalam bukunya "Rasulullah is My Doctor " ada disebutkan tentang cermin mata seperti ini dapat membantu mengurangkan rabun.

Beliau sendiri telah menggunakannya bagi mengurangkan rabun mata beliau sehingga tidak perlu lagi menggunakan cermin mata. Wallahu ta'ala a'lam - Kredit kepada Tuan Raisul Fadhla.


TESTIMONI 2

"Saya jumpa cara yang paling mudah, murah & yang paling best produk nie sememangnya berkesan untuk merawat masalah mata " - Cik Elly Faizura

TESTIMONI 3
"Saya dah cuba 3 minggu, memang berkesan. Dari 250 power saya berkurang menjadi 200. Alhamdulillah " - Pn. Yanti Angah


TESTIMONI 4
"Bila pakai spek rawat rabun Ibnusina boleh baca tulisan di Tablet Tab walau tanpa guna spek power 1000 saya, syukur pada Allah " - Pn. Faridah Abdul Mutalib


Untuk lebih testimoni sila klik di sini
 
MAKLUMAN: Spek ini adalah hasil kajian ilmuwan Islam zaman dahulu dan kajian moden oleh pakar optometrist Dr William Bates dan Dr Roberto Kaplan.

CARA PEMAKAIAN: Pakai sekurang-kurangnya 10-15 minit sehari, pakai semasa membaca, menulis, mengadap laptop, menonton televisyen, mengikut keselesaan  mata anda. Lagi lama anda meluangkan masa memakai spek terapi ini, lagi cepat peluang mata anda untuk pulih. IN SHAALLAH.


Yang penting usaha, gunakan alternatif  yang ada, jangan menyerah kalah pada rabun, ingatlah Tuhan tidak menjadikan kita rabun dengan begitu saja, ada sebab dan penyebabnya, dan kita seharusnya berusaha mencari penyelesaiaanya !


Kepada yang berminat untuk membeli, anda boleh terus inbox  di 


 
 

atau hubungi/sms/whatsapp saya di 018 2205350

 Dapatkan segera spek terapi Ibnusina  !!

 

Comments